Activiteiten in 2021

U kunt kiezen uit twee aanvangsmomenten en dit reserveren via onze reserveringssite. De concerten starten om 14.00 uur en 15.30 uur. Prijzen staan per concert aangegeven en zijn inclusief entree en een drankje.
U kunt ook uitsluitend de tuin bezoeken zonder deelname aan een activiteit. Zie daarvoor entreeprijzen. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis activiteiten bezoeken, tenzij anders vermeld.
 

Mei

 

 

 

 

 

 


Zondag 30 mei Mrs Rose: 100 jaar terug in de tijd? Dag kan met Salonorkest Mrs Rose. Acht getalenteerde muzikanten met zangeres Tineke Roseboom als muzikale blikvanger, nemen u mee naar de roerige jaren ’20 van de vorige eeuw.

Toegang tuinvrienden € 12,- en niet-vrienden € 17,50, inclusief tuinentree  en drankje.


 

Juni


Zondag 6 juni The Coincidences spelen de oerklanken van de Kelten, deze worden verbonden met hedendaagse Keltisch geörienteerde muziek. Met niet eerder gehoorde en geziene instrumenten. Met vreugde in het hart en het vuur inde schoenen!

Toegang tuinvrienden € 10,- en niet-vrienden € 15,00 inclusief tuinentree  en drankje.


Zondag 13 juni Linnaeus Trio speelt Herbarium: in een bonte verzameling van muziekstukken staan bloemen en planten centraal. Met accordeon, klarinet en zang wordt een muzikale ode aan de plant gebracht. In samenwerking met verteller over planten Marijn van Klingeren.

Toegang tuinvrienden € 16,- niet-vrienden € 19,50 inclusief tuinentree  en drankje.


Zondag 20 juni (Vaderdag) Groene serie Contrabasta

Dit is de basgroep van Het Gelders Orkest, vijf bassisten in hart en nieren, die vinden dat de contrabas het begin en het einde is van de muziek! Ze spelen kamermuziek van klassiek tot jazz en van barik tot rock!

Toegang tuinvrienden € 15,00 anders € 19,50 inclusief tuinentree  en drankje.


Zondag 27 juni Boanna Boyne een zeskoppige folkgroep waarin traditionele folk, hedendaagse folk en stukken uit andere Keltische streken een plaats hebben gevonden. Fraaie ballades worden afgewisseld met gezellige pub-songs, verstilde harp melodieën, en flitsende accordeondeunen. Bovendien zingen alle bandleden zodat soms zelfs meerstemmig gezongen wordt.

oegang tuinvrienden € 10,- ander € 15,- inclusief tuinentree  en drankje.


 

Juli


Zondag 4 juli Groene serie Icarus Duo speelt op alt-viool en contrabas gepassioneerde en geïnspireerde muziek van uiteenlopende stijlen en genres, van heel oud tot splinter-nieuw. 

Toegang tuinvrienden € 15,- niet-vrienden € 19,50 inclusief tuinentree  en drankje.


Zondag 11 juli Duo Dieter en Eric van der Westen

In duo bezetting brengen Dieter en Eric hun stille liefde voor Americana naar voren in een intieme setting. Van verstilde Rootsfolk liedjes tot groovende Americana. 

Toegang tuinvrienden € 10,- niet-vrienden € 15,- inclusief tuinentree  en drankje.


Zondag 18 juli Monica Coronado & Manito met Melodías del Corazón: Spaanstalige liederen en eigen composities, overgoten met een flamencosaus. In deze voorstelling staat het gevoel in de muziek centraal. Wat er op de planken komt is een en al vuur! 

Toegang tuinvrienden € 12,- en niet-vrienden € 17,50, inclusief tuinentree  en drankje.


Zondag 25 juli Groene serie Het Cascata Strijkduo speelt kamermuziek met een uitgebreid repertoire. Het duo voelt zich in de muziek nauw verbonden met de natuur en verkoos de kracht en continuïteit van de waterval als haar symbolische naam.

Toegang tuinvrienden € 15,- niet-vrienden € 19,50 inclusief tuinentree  en drankje.


 

Augustus


Zondag 1 augustus Magnolia, en als je Magnolia zegt, dan zeg je folk en ameriana. Hun muziek laat zich omschrijven als ingetoge en expressief tegelijk, gearrangeerd met veelkleurige harmonieën. 

Toegang tuinvrienden € 12,- niet-vrienden € 17,50 inclusief tuinentree en drankje.


Zondags 8 augustus Servus, de jaarlijkse traditie met de prachtige zigeunerklanken in de tuin. Servus hoort bij de tuin en de tuin hoort bij Servus!

Toegang tuinvrienden € 10,- niet-vrienden € 15,00 inclusief tuinentree en drankje.


Zondag 15 augustus SOIT! brengt een programma met muziek van Gildas Delaporte op teksten van grote Franse dichters als Victor Hugo en Charles Baudelaire .

Een concert vol poëzie in Franse sferen! 

Toegang tuinvrienden € 12,- niet-vrienden € 17,50 inclusief tuinentree en drankje.


Zondag 22 augustus Limelight Ladies maken een reis langs vele Americana muziekstromingen, altijd een lust voor het oor en het hart. Met gitaar, percussie en zang.  

Toegang tuinvrienden € 10,- niet-vrienden € 15,- inclusief tuinentree en drankje.


Zondag 28 augustus Groene serie Ensemble Rei Van duet tot nonet en van Barok tot Rock! Dit ensemble wil zoveel mogelijk nationaliteiten bij elkaar te brengen, met muziek als een universele taal tussen de verschillende culturen. 

Toegang tuinvrienden € 15,- niet-vrienden € 19,50 inclusief tuinentree  en drankje.


 

September

 


Zondag 12 september Hanneke Laura (gitaar) speelt Ierse folk traditionals en romantische eigen ballads. Geraakt door de akoestische folk muziek gaf ze haar baan als advocaat op en vertrok naar Ierland om zich daar onder te dompelen in de Ierse traditionele muziek en de wilde natuur. Febby Tasiran zal haar bij dit optreden begeleiden op gitaar voor een echte 'country feel'. Toegang tuinvrienden € 10,- niet-vrienden € 15,-.

Zondag 19 september Iers Festival

Info volgt nog


Zondag 26 september Mrs Rose, het achtkoppige Salonorkest neemt je 100 jaar mee terug in de tijd naar de roaring twenties. Deze getalenteerde muzikanten met zangeres Tineke Roseboom als muzikale blikvanger, nemen u mee naar die roerige jaren.

Toegang tuinvrienden € 12,- niet-vrienden € 17,50 inclusief tuinentree en drankje.